Tips om draadloze boren te kopen

Comments Off on Tips om draadloze boren te kopen

 

De draadloze boren zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, maten en modellen. Je hebt veel keuzes wanneer je er een wilt kopen. Maar het is erg belangrijk dat je wat dingen moet controleren voordat je een draadloze accuboormachine gaat kopen. Hieronder staan enkele punten die je moet overwegen voordat je er een koopt.

 

Het type

Het eerste punt dat je moet overwegen, is het type motor. Er zijn drie soorten motoren beschikbaar, namelijk: de pulsmotor, de directe schijf en het gerichte type. Het type motor dat je moet kopen, hangt af van het type werk dat je met deze machine gaat doen. Als je het bijvoorbeeld wilt gebruiken voor houtbewerking, dan heb je een boor van een hoge koppel nodig.

 

Het soort taak

Vervolgens is het tweede punt om te bepalen of je de boormachine gebruikt voor zware of lichte taken. Je kunt een draadloze accuboormachine selecteren voor een zware bedieningsmodus door een model te selecteren met meer volt en ampère. Als je de machine voor lichtere taken wilt gebruiken, kun je een kleiner model selecteren met minder stroomlaag en spanning. Je moet ook rekening houden met de bedieningsmodi. Je kunt kiezen uit de drie basisbedieningsmodi – constante snelheid, enkele snelheid en variabele snelheid.

 

De koppel

Het derde punt is de koppel van de draadloze machine. Wanneer je een vermogensboor koopt, zul je merken dat er een versnelling in het handvat van het apparaat is. Deze versnelling helpt bij het verminderen van de belasting op je motor. De beste accuboormachine heeft daarom een hoog koppel. Het betekent dat hoe hoger het koppel van de draadloze machine, hoe groter de prestaties van de accuboor.

 

Grootte van het batterijpakket

Ten vierde moet je rekening houden met de grootte van het batterijpakket dat wordt gebruikt voor accuboormachines. Elke accu voor dergelijke machines is verkrijgbaar in verschillende maten. De grootte van de accu die vereist is voor de machines kan worden bepaald op basis van het type taak dat je gaat doen met behulp van de boor. Daarom moet je ervoor zorgen dat de juiste maat van het batterijpakket is gekocht.

 

Het energiebesparende kenmerk

Ten vijfde is de laatste belangrijke factor het energiebesparende kenmerk van de draadloze accuboormachine. Dergelijke oefeningen lopen op kleine en krachtige batterijen. De grootte van de batterijen is geselecteerd op basis van het doel waarvoor je de boor gebruikt. Als je bijvoorbeeld gaten in verschillende objecten gaat boren, kun je voor het doel kleine en lichte batterijen gebruiken. Als je er naar uitkijkt om de boor tegelijkertijd te gebruiken, moet je zware boorboren kopen die gaten in zware items kunnen boren.

 

Tot zover vijf punten waar je op moet letten voor het aankoop van een draadloze accuboormachine. Wil je naast het boren ook houtwerken fijn afwerken? Overweeg het kopen van een schuurmachine. Gereedschap Expert biedt zowel accuboormachines als schuurmachines aan!

https://www.gereedschap-expert.nl/
March 12, 2021 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar